Het verkrijgen van een subsidie start bij het pitchformulier (zie onder de afbeelding). Zodra u deze hebt ingevuld, stuurt u deze naar info@studentenwelzijnfonds.nl. Uw pitchformulier wordt binnen twee weken door de medewerkers behandeld. Hiervoor is dus nog geen uitgebreide uitwerking van uw plan nodig. U krijgt te horen of je project op het eerste gezicht voldoet aan de voorwaarden en u ontvangt eventuele aandachtspunten voor de volledige aanvraag. De voorwaarden vind u in een submenu, net als meer informatie over de thematiek waar wij ons op richten. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op via het e-mailadres. Bij de volledige aanvraag wordt gevraagd aanvullende documenten zoals een projectplan aan te leveren. De wordt op de eerstvolgende call date verwerkt. Het bestuur besluit dan of uw aanvraag wordt gehonoreerd.
Aanvraagprocesmiddel
 • Inleveren voor 06 november 2023

  Je krijgt binnen twee weken reactie reactie op een pitchformulier. Je krijgt de beoordeling van het bestuur uiterlijk 11 december. Mochten er onjuistheden of onvolledigheden in de aanvraag zitten, dan kan het definitieve besluit worden uitgesteld. Je krijgt dan de mogelijkheid om je aanvraag aan te passen.
 • Inleveren voor 01 januari 2024

  Je krijgt binnen twee weken reactie reactie op een pitchformulier. Je krijgt de beoordeling van het bestuur uiterlijk 5 februari. Mochten er onjuistheden of onvolledigheden in de aanvraag zitten, dan kan het definitieve besluit worden uitgesteld. Je krijgt dan de mogelijkheid om je aanvraag aan te passen.
 • Inleveren voor 12 februari

  Je krijgt binnen twee weken reactie reactie op een pitchformulier. Je krijgt de beoordeling van het bestuur uiterlijk 18 maart. Mochten er onjuistheden of onvolledigheden in de aanvraag zitten, dan kan het definitieve besluit worden uitgesteld. Je krijgt dan de mogelijkheid om je aanvraag aan te passen.
 • Inleveren voor 01 april

  Je krijgt binnen twee weken reactie reactie op een pitchformulier. Je krijgt de beoordeling van het bestuur uiterlijk 06 mei. Mochten er onjuistheden of onvolledigheden in de aanvraag zitten, dan kan het definitieve besluit worden uitgesteld. Je krijgt dan de mogelijkheid om je aanvraag aan te passen.
 • Inleveren voor 27 mei

  Je krijgt binnen twee weken reactie reactie op een pitchformulier. Je krijgt de beoordeling van het bestuur uiterlijk 08 juli. Mochten er onjuistheden of onvolledigheden in de aanvraag zitten, dan kan het definitieve besluit worden uitgesteld. Je krijgt dan de mogelijkheid om je aanvraag aan te passen.
 • Inleveren voor 05 augustus

  Je krijgt binnen twee weken reactie reactie op een pitchformulier. Je krijgt de beoordeling van het bestuur uiterlijk 109 september. Mochten er onjuistheden of onvolledigheden in de aanvraag zitten, dan kan het definitieve besluit worden uitgesteld. Je krijgt dan de mogelijkheid om je aanvraag aan te passen.
 • Inleveren voor 07 oktober

  Je krijgt binnen twee weken reactie reactie op een pitchformulier. Je krijgt de beoordeling van het bestuur uiterlijk 11 november. Mochten er onjuistheden of onvolledigheden in de aanvraag zitten, dan kan het definitieve besluit worden uitgesteld. Je krijgt dan de mogelijkheid om je aanvraag aan te passen.
 • Inleveren voor 18 november

  Je krijgt binnen twee weken reactie reactie op een pitchformulier. Je krijgt de beoordeling van het bestuur uiterlijk 13 januari 2025. Mochten er onjuistheden of onvolledigheden in de aanvraag zitten, dan kan het definitieve besluit worden uitgesteld. Je krijgt dan de mogelijkheid om je aanvraag aan te passen.
 • Inleveren ná 18 november

  Uw aanvraag wordt pas in 2025 behandeld. De data hiervan zijn nog niet bekend.