Aanvragen

Het verkrijgen van een subsidie start bij het pitchformulier (zie hierboven). Zodra u deze hebt ingevuld, stuurt u deze naar info@studentenwelzijnfonds.nl. Uw pitchformulier wordt op de eerst volgende call date (zie hieronder) behandeld. Hiervoor is dus nog geen uitgebreide uitwerking van uw plan nodig. U krijgt te horen of je project op het eerste gezicht voldoet aan de voorwaarden en eventueel aandachtspunten voor de volledige aanvraag. De voorwaarden vind u een submenu. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op via het e-mailadres. Bij de volledige aanvraag wordt gevraagd aanvullende documenten zoals een projectplan aan te leveren. De wordt ook weer op de eerstvolgende call date verwerkt. Tot slot wordt uw aanvraag voor een controle naar Triodos Foundation gestuurd (voor definitief besluit).
 • Inleveren voor 9 januari

  Je krijgt de beoordeling van het bestuur uiterlijk 13 februari. Het definitieve besluit ontvang je uiterlijk 13 maart. Data kunnen wijzigen. Wanneer de documenten niet compleet zijn, dan vindt de beoordeling pas de volgende cyclus plaats.
 • Inleveren voor 6 maart

  Je krijgt de beoordeling van het bestuur uiterlijk 10 april. Het definitieve besluit ontvang je uiterlijk 8 mei. Data kunnen wijzigen. Wanneer de documenten niet compleet zijn, dan vindt de beoordeling pas de volgende cyclus plaats.
 • Inleveren voor 8 mei

  Je krijgt de beoordeling van het bestuur uiterlijk 12 juni. Het definitieve besluit ontvang je uiterlijk 10 juli. Data kunnen wijzigen. Wanneer de documenten niet compleet zijn, dan vindt de beoordeling pas de volgende cyclus plaats.
 • Inleveren voor 3 juli

  Je krijgt de beoordeling van het bestuur uiterlijk 7 augustus. Het definitieve besluit ontvang je uiterlijk 4 september. Data kunnen wijzigen. Wanneer de documenten niet compleet zijn, dan vindt de beoordeling pas de volgende cyclus plaats.
 • Inleveren voor 11 september

  Je krijgt de beoordeling van het bestuur uiterlijk 23 oktober. Het definitieve besluit ontvang je uiterlijk 13 november. Data kunnen wijzigen. Wanneer de documenten niet compleet zijn, dan vindt de beoordeling pas de volgende cyclus plaats.
 • Inleveren voor 6 november

  Je krijgt de beoordeling van het bestuur uiterlijk 11 december. Data kunnen wijzigen. Wanneer de documenten niet compleet zijn, dan vindt de beoordeling pas de volgende cyclus plaats.